Rólunk

Bosch Car Service – Battaérd Kft.

BOSCH MINŐSÉG MEGFIZETHETŐ ÁRON!

A Bosch Car Service koncepciót, mint teljes körű szerviz-szolgáltatást nyújtó autószervizt a kilencvenes évek végétől indította el az addigra már a világ legnagyobb független autóalkatrész gyártója. A mai kor fejlett elektronikus vezérlésű autócsodái megkövetelik a magas szintű és folyamatosan kontrollált szaktudást. A Bosch Car Service-ek évenként független auditor cég által szigorú minőségi ellenőrzésen esnek át. A tudás fejlesztését a Bosch által szervezett szakmai és szervizmenedzselési tanfolyamok segítik elő.

A Battaérd Kft. egy gépjármű szervizelésben 20 éves tapasztalattal rendelkező cégcsoport szakértelmére alapozva hozta létre érdi autószervizét azzal a céllal, hogy a képviselt márkáinktól eltérő típusú, akár 0 kilométeres, vagy 4-5 évnél idősebb gépkocsikat is szakszerűen ki tudja szolgálni.

Szervizünk a Bosch névvel összefonódó magas minőséget ötvözi a megfizethető árral. Célunk az hogy minden márka típust maximálisan kiszolgáljunk, emellett a garanciális gépjárművek időszakos szervizét is a gyári minőségben elvégezzük a garancia folytonosságával együtt! Várjuk többek között a Volkswagen, Ford, Toyota és egyéb márkákat is.

Szervizünk kulturált ügyfélváróval, nagy parkolóval várja ügyfeleit ahol kiegészítők, Bosch alkatrészek kiskereskedelmi vásárlására is lehetőségük van. Emellett a hozom-viszem vagy bérautó szolgáltatás, valamint a karosszériajavítás is szolgáltatásaink részei, amennyiben igény van rá. Aki csak a kötelező hatósági vizsgálatokra (műszaki vizsga, eredetiség vizsga) fáradna el szervizbe, ők is jó helyen járnak nálunk! A futásteljesítményhez (15, 20.000, 100.000 kilométerenkénti revíziók) vagy évekhez (1, 2, 5 év stb.) kötődő szervizműveleteket a szervizünk a Bosch hiteles forrásból vásárolt adatbázisai alapján, a gyártóművi előírások alapján végzi el, és ez az Ön részére biztosított szervizkönyvben hivatalos pecsétjével igazolja is!

Szeretettel várjuk szervizünkben!

Infóvonalunk: 06-70/967-5041
e-mail címünk: bosch@battaerd.hu

Online bejelentkezés szervizünkbe
Név :
Mobil :
E-mail :
Bosch Infovonal