Izzítógyertyák

Garantáltan Prémium minőség. Kétszeres élettartam.

Az Bosch új Duraterm-Chromium termékcsaládja a jelenlegi technológiának megfelelő legnagyobb teljesítményt biztosítja. A kiváló minőségű izzócső -nikkel és króm ötvözetével- eredményesen csökkenti a korróziót és ennek köszönhetően 100%-os élettartam növekedés érhető el. Fele akkora felfűtési időt eredményez az innovatív Duraterm kettősanyagú-szabályzóspirál-technológia.

Ezek alapján kínálja az új Duraterm-Chromium a felsőkategóriás dízel élményét: gyorsabb, biztosabb tisztább indítás, kétszeres élettartam mellet - pontosan a Bosch minőségnek megfelelően.

3 éves garancia

Valódi folytonizzó: a legújabb Duraterm-Chromium jövőbe mutató technológiájából természetesen Ön is profitálhat: nagyfokú megbízhatóság, hosszabb élettartam és a csúcsminőségű Bosch termékekre jellemző 3 éves garancia.

Kevesebb szervizlátogatás.

A forradalmian új Duraterm-Chromium gondoskodik az égéstérbe juttatott üzemanyag tökéletes elégetéséről, és ezzel csökkenti a motor korom kibocsátását. Azonfelül jóval szabadabb mozgásteret nyújt Önnek a hagyományos kivitelhez képest kétszer olyan hosszú élettartam. Az új kivitel alaklmazásával költségeket is megtakaríthat, mivel fele akkora alkatrészigény lép fel a szervizelés során.

Online bejelentkezés szervizünkbe
Név :
Mobil :
E-mail :
Bosch Infovonal