Műszaki vizsga

Műszaki vizsga

Vizsgáztatná autóját? A szervizek megfelelő átvizsgálás után helyben vagy alvállalkozóval elvégzik a hatósági műszaki vizsgát.

A szerviz vagy erre feljogosított hatósági intézmény a gépjármű, a mezőgazdasági vontató, valamint ezek pótkocsijai forgalmi engedélyének érvényességi határidejét időszakos vizsgálat alapján hosszabbítja meg.

Előzetes időpont egyeztetés után járművét, előzetes állapotfelvételen megvizsgálják. Amennyiben hibát észlelnek, árajánlatot adnak a javításra, és ezt helyben rövid határidővel el is végzik. A Bosch diagnosztikai műszereinek segítségével a vizsga helyben is elvégezhető. A szervizek szerződött alvállalkozóval is elvégzik ezen hatósági vizsgálatot, Önök ebben az esetben is teljes körű szolgáltatást kapnak reális határidőkkel.

Az időszakos vizsgálat határidejét (vagyis ezen időn belül kell újra levizsgáztatni a járművet) új jármű esetén a forgalomba helyezés napjától, használt jármű esetén a forgalomba helyezés előtti vizsgálat napjától kell számítani. Ez járműkategóriánként eltérő lehet, jellemzően az új autóknál 4 év, majd két év, és bizonyos életkor után pedig egy év. A hatályos jogszabályokról természetesen a szervizek is felvilágosítást nyújtanak.Online bejelentkezés szervizünkbe
Név :
Mobil :
E-mail :
Bosch Infovonal