Elindult a 2009-es rallye szezon

Elindult a 2009-es rallye szezon - dobogós a Pryma Rallye Team és a Görög Zitás Bosch Car Service-es autó.

2009. április 3-án újra feldübörögtek a motorok! Ezen a hétvégén Egerben és környékén élvezhették az érdeklődők az idei rallye szezon első futamát. A Bosch igazán büszke lehet, hiszen minden szempontból jó idénynyitó futamot zárt a Pryma Rallye Team.
Ahogy azt már a nézők és a többi versenyző megszokhatta, a csapat a Görög Zitás autóval állt rajthoz. Idén azonban a megszokott Peugeot 206-os autót egy másik kocsi váltotta fel, egy Suzuki Ignis, melynek elejéről most is a Bosch Car Service hálózat reklámarcaként is ismert Görög Zita mosolyog ránk.

Már a pénteki patinás helyszínen, a nézők sorfalában lebonyolított rajtceremónia előrevetítette, hogy a sok kilátogató "rallyongó" remekül fog szórakozni. Az időjárás végig hibátlan volt, így a 10 éles gyorsaságin kiélezett harc folyt a helyezésekért. A Pryma/Kerekes és a Bosch Car Service színekbe öltöztetett Suzuki a super 1600-as kategória harmadik helyén végzett, ami igen szép eredmény már az első versenyen.

"A szervizcsapat már az elején megnyugtatott, az autó tökéletesen fel van készítve, nem lehet gond. Nem is lett, vigyáztunk egymásra végig, mindenki 100 %-os teljesítményt nyújtott." - mondta Pryma Zoltán. "Az új gumiabroncsok végig egyenletes, jó tapadást biztosítottak, még a Parád-Szuha közötti szakaszon is, ami megtizedelte a mezőnyt a sok defekt miatt. Ellenpélda viszont a másnapi Sirok Terpes közötti 27 km-es szakasz, ami a változatos vonalvezetés és a kiváló útminőség miatt lett a kedvencünk."

Ezúton gratulálunk a remek versenyhez és a kiváló eredményhez! Kívánjuk, hogy az új Bosch Car Service-es Ignis és Görög Zita mosolya az új autón további szerencsét hozzon a Pryma Rallye Team-nek! Folytatás április végén Miskolcon!


Online bejelentkezés szervizünkbe
Név :
Mobil :
E-mail :
Bosch Infovonal