Magyar siker - díjkiosztó Jean Todt-tal

Kettős siker a rallye pályákon

Sikeres évet zárt az Istvánko Racing Team 2009-ben. Mivel a csapat új autót vásárolt, az előzetes tervek szerint az idei év a tapasztalatszerzésre volt hivatott. Mint utólag kiderült, ezt messzemenően túlszárnyalták.

Idén az összes OSZAK futam mellett ismételten a külföldi versenyek jelentették a kihívást. A versenyek kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy azok a közép-európai "Zóna Kupa" állomásai legyenek, hiszen jelenleg ez jelenti a sportág csúcsát, így komoly rangot ad a megmérettetésnek.

Míg 2008-ban az év a külföldi pályákon még csak ismerkedéssel telt, idén már konkrétabb elvárásokkal utazták körbe Európát. Azt azonban legmerészebb álmukban sem gondolták volna, hogy magyarként, Bosch Car Service-es háttérrel, mindössze három éves előélettel sikerülhet mindenkit maguk mögé utasítani. Fantasztikus teljesítményüknek köszönhetően apja és fia kibérelte a dobogó két legfelső fokát!

A Nemzetközi Autósport Szövetség díjkiosztójára Montenegróban került sor, ahol a díjakat maga a szövetség elnöke, Jean Todt adta át. A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség részéről pedig Faluvégi Péter főtitkár vett részt az ünnepségen. Az eredmény annak fényében még kiválóbb, hogy az Istvánko csapat megőrizte a versenyek jó hangulatú "családi kirándulás" jellegét, mindenkihez van egy kedves szavuk, és a szervizpark legínycsiklandóbb illatai is az ő lakóautójukból szállnak. A gumiválasztás terén is saját vonalat indítottak el, hiszen a Maxsport olyannyira bevált, hogy több versenyző is tőlük vásárol.

Nagy örömmel tölt el bennünket a csapat sikere és szívből reméljük, hogy a jövőben újabb trófeák gazdagítják majd gyűjteményüket.Online bejelentkezés szervizünkbe
Név :
Mobil :
E-mail :
Bosch Infovonal