Országos tanulmányi verseny döntő

Kiderült kik a 2008/2009-es tanév legjobbjai!

2009 február 28-án, szombaton kora délután megszületett az eredmény és kiderült melyik a 2008/2009-es tanév országos tanulmányi versenyének győztes csapata.

A döntőbe három csapat jutott:
  • a budapesti Fáy András Közlekedésgépészeti Műszaki Szakközépiskola diákjai
  • a budapesti Kossuth Lajos Kéttannyelvű Fővárosi Gyakorló Műszaki Szakközépiskola csapata
  • a nyíregyházi Bánki Donát Műszaki Középiskola és Kollégium tanulói


A helyszín ezúttal a Dunakeszin lévő Medic-Car Kft műhelye, a Tóth Bosch Car Service volt, ahol a diákok mind elméletben, mind gyakorlatban mérték össze tudásukat.

A vetélkedő egyik fővédnökét, az AOE elnökét Spindler Tibort kértük meg, hogy értékelje a versenyt, külön kiemelve a szombati döntőt, a tanulók teljesítményét.

"Nyugodtan mondhatom, hogy a hagyománynak gondolt tanulmányi verseny meghozta számunkra azt az eredményt, melyet a meghirdetés pillanatában kigondoltunk! Több feladat is körvonalazódott a gondolatainkban az egyik az volt, hogy azoknak a diákoknak, akik jól szerepelnek, lehetőséget biztosítsunk a továbblépésben. Ez vonatkozik az oktatási lehetőségekre és a Bosch Car Service hálózatban való elhelyezkedés elősegítésére is. A diákok nagyon komolyan vették a kihívást, melyben nagy segítségükre voltak a felkészítő tanárok is. Jó volt látni, hogy a diákok elméletben és gyakorlatban egyaránt kimagasló teljesítményt nyújtottak! Dr.Nagyszokolyai Iván úrral - aki a zsűri elnöke volt - nagy előrelépést tapasztaltunk a Bosch diagnosztikai technológia ismertségében. Köszönetemet fejezem ki magam és az egyesület nevében a Robert Bosch Kft. vezetőinek, Tóth Tibornak a Tóth Bosch Car Service vezetőjének és a lebonyolításban résztvevőknek a segítségért! Remélem, a jövőben is lehetőségünk lesz majd megrendezni újra a Bosch - AOE tanulmányi versenyt!"

S lássuk 2009 legjobbjait:
1. helyezett:  Bánki Donát Műszaki Középiskola és Kollégium, Nyíregyháza
Csapattagok: Demkó Gergő Mihály, Fodor Tibor, Krutila Attila
Felkészítő tanár: Balázs Elek
2. helyezett:  Fáy András Közlekedésgépészeti Műszaki Szakközépiskola, Budapest
Csapattagok: Szecsődi András, Kovács Dávid, Bach Alexander
Felkészítő tanár: Huszti Tibor
3. helyezett:  Kossuth Lajos Kéttannyelvű Fővárosi Gyakorló Műszaki Szakközépiskola, Budapest
Csapattagok: Barabás Tamás, Márton Zoltán, Szóka Viktor
Felkészítő tanár: Nové Lajos

Gratulálunk és további szép sikereket kívánunk a győztes diákoknak, köszönjük az oktatóknak a felkészítést!Online bejelentkezés szervizünkbe
Név :
Mobil :
E-mail :
Bosch Infovonal