Bosch Car Service-es autó: rajt...cél!

Megújult autóval Kecskeméten

A nyár végén újra beindult az élet a szlalompályákon. 2009. augusztus 9-én Kecskeméten a Tesco parkolóban zajlott le az országos kupasorozat legutóbbi futama, ahol ismét izgalmas versenynek lehettek tanúi a nézők és a résztvevők egyaránt. Az áruházi parkolókban lebonyolított versenyek a nézők számára sokkal izgalmasabbak, mint a versenyzőknek, mert szinte ki sem kell tenniük a lábukat a városból, ugyanakkor igazán tetszetős versenyautók közelébe kerülhetnek.

A Bosch Car Service-es autó büszke tulajdonosa, Istvánko Károly elmondta, hogy bár az autó továbbra is a mezőny leglátványosabb autói közé tartozik, az idén a férfi nézőket kicsit megosztotta, hogy nem Görög Zita mosolyog vissza az autóról, hanem Szujó Zoltán. Ez természetesen mit sem vetett vissza a lelkesedésből, és megállapíthatjuk, hogy szerencsére a nézők folyamatos figyelemmel kísérik az eseményeket.

Istvánkoék az élen

2009. augusztus 22-én Bécsben az idei utolsó fordulója is lezajlott a FIA által rendezett közép-európai zóna szlalom bajnokságnak. Örömmel jelentjük, hogy Istvánko Károly az éves bajnokság kupasorozatában 1600 köbcentiméteres kategóriában az első helyen végzett, ifjabb Isvánko Károly pedig a második helyen. Kettőjük között a fordulat azért következhetett be, mert az ifjabb reménység a nemzetközi gyors pályákon kicsit "bátortalanabb" volt, mint édesapja. Ezen kívül az ott szereplő komoly technika is pszichikai nyomást gyakorolhatott rá. A képekből talán lehet érzékelni, hogy milyen gyors, tempós volt a pálya, néha beláthatatlan emelkedőkkel, szűk kanyarokkal, szóval igazi csemegékkel az autóversenyzők számára, amit a versenyzők igazán élveztek a nemzetközi bajnoki fordulókon.

Gratulálunk a szép eredményekhez!Online bejelentkezés szervizünkbe
Név :
Mobil :
E-mail :
Bosch Infovonal