Bosch Car Service találkozó Keszthelyen

Az idei Bosch Car Service találkozó 2008. szeptember 26-27-én került megrendezésre, ahol szinte az összes magyarországi Bosch Car Service megjelent, hogy együtt ünnepeljék a KTS 20. születésnapját, és hogy a világ legnagyobb márkafüggetlen szervizhálózatának csapatához tartoznak.
A pénteki szakmai napon érdekes előadásokat hallhattak a résztvevők a Bosch Car Service hálózat aktualitásairól, valamint a frankfurti Autómechanika kiállításról, és bemutatásra került a 20 éves KTS család új tagja a KTS 340 is.
Eközben a hölgyeknek dr. Csernus Imre mesélt a Nő című könyvéről, valamint sminktanácsadás és mobilmasszázs tette kellemesebbé napjukat.
Szombaton még a Nap is kisütött, ami pont jókor jött, hiszen a délelőttöt a Festetics kastélyban töltötték a résztvevők, ahol egy kötetlen játékban vettek részt, megnézhették a kastélyt és a szabadban, a gyönyörű kastélykertben fogyasztották el grill ebédjüket. Este a Bosch Bálon fergeteges produkciónak lehettünk tanúi: a 3 Bosch lány nagysikerű előadása után Péter Szabó Szilvia, Dér Heni, Palcsó Tamás és Miller Zoltán szórakoztatta fantasztikus produkciójával a közönséget. A műsor zárásaként pedig Aradszky László énekelte örökzöld slágerét, mely a 20 éves KTS hirdetésével is egybecseng, hogy "Nem csak a 20 éveseké a világ".
Az este további részében a casino-ban, a szivarszalonban, a jósdában töltötték a vendégek az időt, egy karikaturista rajzolta meg őket és parfümbemutatón is voltak. Azok is önfeledten szórakoztak, akik a táncteret választották.

Jövőre a Regionális Bosch Car Service találkozón és B'Oscar Gálán Szlovéniában, Portoroz-ban találkozunk!Online bejelentkezés szervizünkbe
Név :
Mobil :
E-mail :
Bosch Infovonal